Da, zaista. Sviđa mi se to. I taj album discipline. Tebi govorim. Sa jako velike distance. Da me slučajno ne dotakne bilo koji deo transfera blama. Dok ti je neprijatno. I dok te gledam. I evo, sada sam čuo deonicu Doorsa kod Đuleta Vna Goa. I kako da ne odreagujem. Blejao sam jednom sa njim i Bjeloglićem. Fina ekipica, nego su mnogo patuljasti likovi. Možda su oni poznatiji, ali ja sam sa 2 metra jači. Kada mrzim ili volim celim telom, to je kao da njih dvojica zajedno to isto rade. A ja sam jedan. Poludeo sam ovih dana. Haos u glavi se bori protiv očigledne sreće u skorijem delu života. Prvenstvo ne dajem nikome jer sam pošten i neću da dižem kvotu haosu. Šta je ispravno? Da li je ispravno? Dešava se i dobro je. Pa neka se dešava.
Sinoć sam vodio aukciju na pop art izložbi jednog mog prijatelja. Umetnost je njegova pasija. Moja pasija je alkohol. Šesti je dan kako se ne treznim, i takav sam počeo da zapisujem neke ideje i misli. U mobilni doduše, pa nisam skroz na nekom Čarls Bukovski sranju. Rekli su mi da sam rođen za voditelja aukcija. Kakvo gospodsko zanimanje. A potrudio sam se, onako zapisao imena svih slika, i onda u hodu smišljao neke priče vezane za teme o državi, o Endiju Vorholu, Frenku Zapi, itd. To su bile teme na slikama, nisam o random temama  srao polupijan.  Tad sam već bio kod nekog šestog, sedmog piva, pa nije bilo nikakvih problema. ‘’Tako da, eto jebiga, sad i to moraš da staviš u CV’’. Ovu poslednju rečenicu sam sebi sinoć zapisao u telefon. A i uspeo sam samog sebe da citiram. Strašno.
Bio sam u kafanama nekim raznim, ali mi se u poslednje vreme posebno svideo trip onih gde ti je dobro samo ako si sam. Ili sa maksimalno jednim čovekom. Osetiš svoje misli na pravom mestu, na pravi način. Posle te misli skroz izvitoperene rakijom pošalješ putem sms-a. Primalac se uvek zna – žena. Isto kao i u životu heteroseksualnog čoveka. Nađi one koje ne zameraju i  koje rade isto. Tada kreće onaj dobar haos u glavi i sreća u životu kada stignu odgovori. A kažem dobar, jer si superiorniji nad njim, možeš da razmišljaš o njemu, a on o tebi ne može. “Zadnjih par dana čujem : samo budi srećan, to je najbitnije, ti samo budi srećan”. Ma da bre, idemo!
Skačem stalno sa teme na temu, sa misli na misao, i to sve u okviru ove kratke forme izražavanja. Ne znam da li postoji već definisan takav haotičan stil, ali definitivno postoji kao takav u našim blogovima. Počela nam je emisija ponovo, mnogo se dobro osećam kad je radimo. Definitivno kreativnost kad bilo šta radimo u studiju je nešto najbolje što mi se desi u poslednje vreme. U nekoj sam pauzi sa jakim emocijama, pa zato verovatno. Izlazi mi i drugi album sa Blokovskim, ali ovog puta sa sve diskom i preterano dobrim omotom I debelom kutijom onom, pravom.
Još jedna bivša mi je javila da čita blog i sluša emisiju.  A ja mislio da sam im dosadio. Evo, ako naruče album, dobiće ga besplatno. Ali nema ljubavnih pesama, i nijedna vam nije posvećena. I bez oštrih poruka kad ovo pročitate, blagdani su. Poljubac.
httpv://www.youtube.com/watch?v=6-A_ssPHGaM