DJ BKO i Skubi na mixeta top 10 listi

Jedan od retkih portala koji opstaju, a bave se alternativnom muzičkom scenom u regionu, mixeta.net, objavio je listu top 10 regionalnih rep spotova za 2018. godinu. DJ BKO i Skubi sa pesmom On d Bit upisali su se na listu, dele mesto sa još jednim skreč majstorom, Skreč Majstor Ljubanom. Kompletnu listu i aktuelne vesti iz regiona ispratite na portalu mixeta.net Želimo vam srećne praznike!

nova pesma: CRZ Gang – $$$triptizete

“…vi niste reperi, vi ste striptizete” Jedna od pesama sa budućeg Carski Rez – Lost tapes izdanja. Desetak godina je prošlo od studio sešna na kom su Skubi i Kuer zajedničkim snagama sklepali matricu, do danas kada ova pesma napušta CRZ Studio. U međuvremenu tu su se menjale razne strofe i razni ljudi, na kraju konačna lista Rezača na traci je – HighDuke (Babble Goons), Supreme, Ask, Blokovski i za

Blokovski – So far so good / Beograđanka

Blokovski se objavio dve nove pesme na svom YouTube kanalu – So far so good i Beograđanka. So far so good je uvodna pesma sa izdanja “Dan mrmota” koji je u pripremi. Instrumental je radio DJ Silent, a bas gitaru je svirao Jagor Blažić.Beograđanka je saradnja sa bitmejkerom OLR iz Kruševca. Obe pesme su snimane u CRZ Studiju, a miks i master je radio Mislav Petek.