0:55

httpv://youtu.be/IvhTGrgNsV8
f. vozdra raja, pozdrav mojoj ekipi mostar, papilon amadeus, vozdra. ja sam rajko trzalca, profesor… proći ćete sa mnom kroz časovee gitare, jer je gitara, najbolji instrument koji je ikada nastala, koji može da se svira, da see uživa, da se muvaju trebe, da se bude najbolje. sa mnom je moj učenik, gogo, gogo bogdan, đe si gogo, javi se ljudima.
u ovom video kursu videćete kako sam ga naučio i koliko je napredovao samnom KROZ ISTORIJU ZIKE, KROZ ISTORIJU SVIRANJA, GITARE! VIDJEĆETE SVE TO DRAGI MOJI PRIJATELJI, VIDJEĆETE DANAS ŠTA JE ROKENROL, šta je mladalački bunt koji je unama svima, kada sam ja imo bunt rokenrola, katsam sviro kotkuće, a onaj gore vojno lice što je u rajlovcu jebavo guštere dvaes godina, sve mu smeta, E PA NE MOŽE, NEMA TIŠE, POJAČAVAM, SAMO POJAČAVAM I SVIRAM, a dođe stara kaže, a đe ti je diploma pravnog fakulteta, KAKAF, PRAVNI FAKULTET, EVO MOGA FAKULTETA, EVO MOJE GITARE GOGO, JA-SAM OV-DJE MAGISTRIRO FAKUL-TET, STARA. razumiješ?
i onda je gurneš i onda izidješ i onda sviraš đesam ja to sviro po kojim studenjacima, po kojim haustorima, to vi nikad nećeTO TI NIKAD NEĆEŠ GOGO, TO TI NIKAD GOGO NEĆEŠ.
idemo danas sa rokenrolom krenućemo jedan lagani rif iz E, dugmići rif to je, to vam je standardno, za dugmiće, dugmići su najbolji bend pljunem USTA SVAKOM ko je reko da su oni pastirski rokenrol, to je reko ČOBI. saćemo krenut iz E lagano gogo, idemo onu pjesmu na na naaa, na na nanaa, razumiješ? jel se sjećas toga?
moralo je negde da se napiše ovo, barem prvi deo