prijavi meni kblo da je 16 u becu sneakercon, od mene cuju to laki i somi koji su iz fazona da idu i kao dogovoreno. nikola spasic nas odma odjebe i kao dobro, idemo mi.. sledeca scena, ulazim sam u bus. putujem svetom, neko skubi sranje, samo menjam azijate kopilote za ugrofinske metalce i nekog matorog u saragama sto lici na ron jeremya..
na busu niko drugi do @oudzialjosa sa jos par ortaka i jos jednim aljosom. srpski bus, multiple aljose i neka porodica cigana od kojih je supruga gadjala muza detetom pose..
stigli mi tamo, pedja ispao car, docekao me sa ortakom kolima, sutnuo po becu i dao kuntam kod njega na gajbi, a nismo se cak ni previse dobro znali sem sto se znamo sa bare.. eto. i pose kazu haos kao negativno..
ujutru ustao, ucio za ispit, ovaj ustao oko desetke, nadjemo media operu, pored koje mu je ziveo gorenavedeni ortak, kod kog je u kolima ovaj juce zaboravio mobilu, tako da smo i to odradili, i ulazim na sranje cist, kao dete u diznilend..
brate, jedna od najgorih neverovatnih situacija u mom zivotu.. imam kintu, jer imam jos 2 roka za gorepomenuti ispit za budzet, tako da sam kul s tim, ima sta da se kupi, interesuje me to sto ima da se kupi, al ga ima previse. prvi put u mom zivotu ima previse toga sto me zanima..
i, brate: jedan ortak ima druge soleboxreebok pumps al su sz 14. ima dunksxstussy, sz 12 kao i dqm dunks, koje su bile plave, a ja bih uzeo neku od druge dve. ortak pored ima atmosxairmax1, ali oce da ih da za previse, u najboljem slucaju..

hodam okolo sa osmehom i ne verujem da sam prvi put sa lepse_izgledajuce strane nemogucnosti da kupim patike. i hodam ja tu okolo neko vreme, nesiguran jesam obisao sva mesta de moze da se uzme i brate, nalecem na jedno mesto de ortak ima shaq attaq, one bele sa plavim, sz 12, sto stoji jedna na spensu u izlogu, sz 53, sto zena nije tela mi proda. ds par patika iz 92. i ko ovo cita i ja i on znamo da ce se odsjaj njih u mojim ocima zavrsiti razmenom novcanih sredstava za gorenavedeni par.. i ja tu kao, koko para, sta kako i on tu meni krene da prica o njihovoj specificnosti i sve i ja tu kapiram, sace da me otrese za kintu, kad ono, cak razumne pare. pre nego je zavrsio recenicu, ja sam ih vec probao, jer se velicina vremenom menja, i znam da je reebok pre bio nesto manji i kao kul su, uzimam..
obidjem kao jos jednom, kad ono, opet on. concords, prosli retro, 2001, al vec zut djon i to, ista cena i ja kao oj becu, jebem li ti rajku..
odemo odatle, ovi isli da zavrse i to i ja kad sam skapirao da mi bus krece za cuku kao ae mene ostavite opet tu da jos malo prosetam, pa odatle idem stanicu i sranje, jer sam se nesto brojao u glavi i concs mi vise nisu toliko kul, previse krupan nekako mesh, plus izvalim da su mi uopste xi sranje, jer ne mogu dobro da se vezu, dugacka je pertla, a nemam de da skratim istu i samo bih hodao okolo sa ogromnom masnom ko glavati hypebeast..
i, brate, posto smo poskidali vec te ulaze,ja ponovo platio, na nekom kulturnom sranju i na keveti prisao tom ortaku od kog sam kupio kao brate, potrosio sam sve pare, treba se vratim gajbi, jel ima sanse da ti vratim ove, spreman da ponudim da mu vratim par a on meni do 30e manje i, brate, ortak ispadne car i da mi punu kintu kao bezi kao.. i ja prolazim pored drugog sanka, neki ortak me iscima da stanem da mi slika sranje [voltron iv omni pump] i brate, neki drugi prodaje blacktop par, isto iz vremena ovih shaq i kao malo velike, kolko su, kao stopedeset i izgovorio sam SOLD pre nego sam razumeo sta je rekao uopste i kao score..
bus, opet ugrofinci, radiologija. madjarsku granu presao na nekom meme sranju NAPUSTIO EU BEZ PASOSA, piso dok su predavali. nisu mi ni overili kartu u busu i na kraju stajemo, ja vadim kartu da pokazem vozacu i prilazi neka ganka, trazi pare fazon ja sam izbeglica. ja joj dajem kartu, ona kao pa sta da radim s tim? -pa, izbegni.. dodjem gajbi i kao..