Probudio sam se, trne mi glava. Sinoć sam prvi put dobio otkaz na novom menažeru, i to već u decembru. Posle nekog sedmog piva. Još jedno jutro kad sam neupotrebljiv. Moram do kupatila.
U međuvremenu sam i skuvao čaj, sabio vitamine i izbrejnsormovao jutanju dozu bacanja hejta po svima i svemu, pa da podelim. Biće dobar blog. Još jedna dobra stvar je kad imate svoje kupatilo i svoju kuhinju. I u kupatilu podno grejanje. Dobro, nemam sad neku kuhinju sa svim propratnim stvarima i to, više kuhinjicu, al imam zato crveni frižider sa magnetima raznim. Prazan. Mogao bih da ga isključim, da uštedim malo struje. Kad sam kod struje, ono popularno nazvano kuvalo je dobra stvar. Košta oko hiljadu dinara po nekim tehnomanijama, a za dva minuta imate gotov čaj, kafu, šta već ko pije toplo u ovim danima. Čajevi su govno. Ne znam šta sipaju u one kesice, ali ukus, miris i sve ostalo je katastrofa. Rame uz rame sa domaćim parizerima. Uvek hoću da kupim onaj čaj na meru, dobio sam čak i onu metalnu kuglicu u koju ga sipaš pa umočiš, al setim se toga tek kad kuvam sledeći, a tad mi se obično nigde ne ide i ništa ne radi. Mogao bih da izađem u dvorište, da iskoristim ovo lišće po zemlji, isitnim ga, pakujem u kesice prodajem ko čaj od čega poželiš. Ako ne bude i bolji od ovog, koji god da je u šolji. Mogu i da dilujem te kesice kao neki heroin, hibrid, šta je već danas aktuelno u drogaškim krugovima. Multipraktične kesice. Ugovorim sa telekomom telenorom, da se prodaje i lerdi paket za telefone, gde u vašem paketu dobijete besplatne pozive ka broju sa kog naručujete moje pakete. I učlanim se u ldp, moraš biti član neke stranke ako hoćeš posao danas. Sem ako se ne baviš repom, to je već sekta za sebe, imamo mi pametnijeg posla. Danas nam je recimo opsesija koliko je ko minuta dobio na festivalu “Svi kao jedan”, a nagradu će osvojiti onaj koji što više pesama strpa u svoja četiri minuta nastupa. Zapravo, veliko iznenađenje za sve prisutne biće što je ovaj festival specifičan po tome što reperi neće repovati pesme, već će samo izrokati po par refrena, al zato ćete moći da čujete četristo refrena od sedamdeset šest izvođača, i sve to za sedam sati programa! Šalim se. Carski Rez podržava ideju nastalu oko ovog festivala, samim tim što ćemo doći i momački odraditi naš set, a ti ako ne znaš o čemu se radi – svikaojedan.com, informiši se i dođi na verovatno najzanimljivije rep okupljanje u proteklih xy godina u Srbiji.
Nisam uopše s ovom idejom počeo da pišem blog.. Gledao sam malo televizije ovih dana, “prelistam” novine, ko sve to prati, taj je najebao. Imao sam pik na politiku i političare, a kampanja još nije ni počela. Uglavom, umesto da ispišem šta sam hteo, baciću jednu slikovitu redaljku, taman da ispitam ovu opciju za duži post na blogu. Aj, čitamo se.