Plejlista za mamurluk je nešto što bih svakome savetovao da nabaci. A ovaj blog kada bih morao ručno da pišem izgledao bi kao rukopis retardirane izbeglice koja uči kosu tanku i uspravnu. Poprilično sam izmaltretirao centralni nervni sistem ovih dana, nevera koliko mi igraju prsti. A treba sudove da perem brateeee, koliko mi se to ne da. Ima da se preselim u neku gajbu koja ima plafon visok kao Sikstinska kapela da bih mogao da naređam sve jebene sudove. Ili to, ili da počnem da jedem iz kartonskih kutija nekih. A i opet, morao bih da perem plehove, lonce i šerpe. Od svih opcija, ipak je najbolje imati ženu koja će se brinuti o tebi i sudovima. Naravno za uzvrat bi dobijala neizmernu količinu ljubavi i pažnje, nisam ja neka svinja, bez obzira na količinu sudova koje prljam. I to je glupo, kad kaže neko: “Pa jel žene samo za to služe?” Pa ne služe, ali ni ja nisam nešto često viđao žene koje menjaju točak na autu, popravljaju osigurače i dobro repuju. Ha! Ne, ozbiljno,  još se takva nije rodila na brdovitom Balkanu. Koja dobro repuje, za točak i osigurače ne znam.
Da nije muzike čuo bih sebe kako trepćem, baš mi je ludnica u vangli. A ortaci me zvali na basket sutra. Ej jebote, treći januar, i ti lagano možeš da isfuraš trešu, i da peglaš napolju košarku. Kaže Ask da ga spomenem u blogu, šalje mi slike nekih eksplodiranih lobanja koje bi da metne na majicu. Nije ni on mnogo normalan, al šta sad. Imao je nekih 9 -10 godina kad su nas bombardovale one pičke, kapiram da nije izbegao mnogo uranijuma u toj fazi svog razvitka. Sećam se kad mi je Kum Majk pričao da ga je Ask jednom pitao : “ Brate, jel imaš vremena za 100 barova?”. Mislim , ja bi mu rekao da nije nikakav problem dokle god u svakom trećem ručamo, ali je on mislio na rep barove, to jest linije u strofi.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Iq-eSktDXHs

A plejlista mi je pala na pamet, jer samo od skoro počeo da na jutjubu obeležavam muziku koja mi se sviđa i guram je u folder “Omiljeno”, kako bi to rekao Gugl Hrom i Daba na srpskom. I ne da bi ti ljudi poentirali kad bi napravili “Nikako nije omiljeno” folder, jer onda nema šanse da se u bilo kom stanju zajebeš da pustiš nekog Seju Kalača ili Mikija Mećavu. Da bude, kad pustiš pesmu iz tog foldera, svaki put umre jedan beloglavi sup. Ili da umre ceo jedan opštinski SUP. Koliko dominiram sa wordplay fazonom u ovom blogu, to je malo šokantnije, rekao bih. I imam ortaka Savu, koji svira džitru kod Antona iz Brejkersa. I sad, momak, iako je zreo za neku kućnu hospitalizaciju, stvarno ima predobar muzički ukus. Fazon, svaki jedan i po klip koji šeruje na tviteru mi ode na tu plejlistu. Ne daj Bože samo komentare njegove čitati, ali vremenom čovek izignoriše. Međutim, žali mi se nešto kako će da ode sa tvitera jer nema mnogo followera, a to mu očigledno znači. Vi ako ste u prilici, zapratite ga, nickname je @neznislavuj. Probajte i to ime da izignorišete.
O ovom dočeku bih imao mnogo šta da vam kažem, ali ne znam koliko bi mi to išlo na štetu. Možda napravim jednu seriju pesama „Alkohol i Car“ i objavim tako neki alkoholni rep album. Naravno to bi bilo moje prvo solo izdanje i verovatno bi se zvalo „Evo ti album, jebo te album“. Ae da ne kenjam, idite napravite neku lepu hangover plejlistu ili me iscimajte da vam preporučim neke kul stvari, pošto me mrzi u blogu sve da kačim, a i bojim se da ne izgleda prenatrpano. Prenatrpano. Sudovi jebote. Aaaaaa

httpv://www.youtube.com/watch?v=EPfmNxKLDG4