Supreme i Blokovski su vokalni ansambl “Zumbul i Zvekan”. Novo izdanje Carski Rez etikete, ovog puta u tvrdom i u digitalnom formatu.
Dve i po godine nakon prvog zajedničkog albuma “Samo Lagano”, kasnije i istoimene internet radio emisije, Supreme i Blokovski se predstavljaju kao “Zumbul i Zvekan”. Konceptualno zanimljivo, ovo dvadesetminutno izdanje nudi presek života fabričkih radnika iz doba SFRJ, njihove probleme, životne situacije, želje i razmišljanja. Sve to kroz prizmu savremenog doba, kojom dva emsija posmatraju promene i vezuju ih za današnjicu.
“Zumbul i Zvekan” EP sadrži 6 pesama, plus intro i outro. Pored Carski Rez producenata Kuera i Skubija, radu na albumu priključene su i prespektivne, mlade kolege Ace i Astek. DJ Grusm iz Babble Goonsa na skreču, i Kruks, koji je učestvovao u rađanju same ideje o Zumbulu i Zvekanu, sa refrenom na pesmi od koje je sve i počelo.
Album po ceni od 300 dinara + ptt troškovi možete naručiti preko mejla prodaja@carskirez.com ili na našoj fejsbuk stranici (facebook.com/carskirez) dok će se digitalno izdanje simbolično pojaviti na praznik rada, 1. maja 2012.
treklista:
01. Intro
02. Zumbul i Zvekan (feat. Kruks)
beat: Kuer
03. Privredni kriminal
beat: Skubi
04. U paklu droge
beat: Ace
05. Godišnji odmor
beat: Ace
06. Kanada (feat. DJ Grusm)
beat: Astek
07. Ušli smo u stranku
beat: Ace
08. Outro