Neko vreme nas nije bilo, pa se sad ko i svaki pravi reper vraćamo na scenu! Iako niko nije ni primetio da smo negde odlazili… šala. Nismo se oglašavali, par meseci je proletelo kao par nedelja.
Da ne izgleda kao da smo se ugasili, najavljujemo dva projekta, jedan je solo album prvenac, posle Arhitekti EP u saradnji sa Kuerom i Blokovskim, Mauzer uveliko priprema “Dribling na petoparcu”. Dosta pesama je u završnoj fazi, neki od gostiju su: Ask, Supreme, The Easst, Bigavac… uskoro i prvi singl.
Drugo izdanje je nova Skubijeva kompilacija pod radnim naslovom “Do Bye”. Dugačka lista emsijeva preko Skubijevih bitova, na neke ste već navikli da se tu nađu, ali biće i par iznenađujućih gostiju. Planirano je da ova kompilacija izađe u decembru, međutim, kad na jednom projektu radi veliki broj ljudi, ništa ne može sa sigurnošću da se planira.Uskoro najava i za jedan veliki koncert, možda i najveće hip hop dešavanje u proteklih nekoliko godina na području Srbije. Mi ćemo učestvovati u tome, al o tom potom. Pozdrav.