Prošlo je pet godina od kako postojimo kao nezavisna hip hop etiketa Carski Rez. Krenuli smo od tri čoveka i jednog izdanja, a danas brojimo sedamnaest članova, i prestavljamo jubilarno trideseto izdanje. Do sledeće godišnjice, srećan nam rođendan.
Dvadeset deveto izdanje etikete Carski Rez je mikstejp Blokovski – “Dete sa loptom uvek nađe društvo za igru”, sklopljen od raznih objavljenih i neobjavljenih pesama, tačnije dvadeset i dve, gde pored rezača gostuje mnoštvo emsijeva, poput: Bauk Squad, Bdat Džutim, Bvana, Ill G, Woodie, Psiho Mistik, Stihoven Kalibar… Ovo izdanje, u ograničenom tiražu, deli se besplatno uz trideseto, album Blokovski – “Prototip”.
“Prototip” sadrži osamnaest pesama, gostujući emsijevi su Valar i Scrbr, za miks su bili zaduženi Kuer i Blokovski, kao i za omot, master je radio Kuer. Od bitmejkera, tu su: Kuer, Skubi, HighDuke, Roycter, Ace, Smiley i Coa. Zrno Kafe je svirala violinu, a Coa (Citizen X) gitaru. Ova dva izdanja (dok traju zalihe mikstejpa) možete naručiti tako što ćete poslati podatke na blokovski[at]carskirez.com, ili privatnom porukom na našem forumu, ili preko fejsbuka. Cena izdanja je 300 dinara + ptt troškovi. Album “Prototip” će se u narednim danima naći u prodaji i u Kobazz Šopu.